Viles Florides i el Nou Calendari 2021

Queralbs està adherit al programa “Viles Florides” que promou la transformació dels pobles, ciutats i racons a través d’espais verds urbans i enjardinats.

L’any 2020 des de la Regidoria de cultura s’ha treballat amb fermesa i convicció per millorar diferents punts del poble i fer-los més atractius a través de les plantes i les flors. Malgrat que Queralbs té una bellesa natural que la fa inigualable pel seu propi patrimoni paisatgístic i patrimonial cal també que posi èmfasi a embellir espais i racons del poble. Queralbs aposta per crear espais agradables, atractius visualment i que milloren la qualitat de vida dels residents i dels visitants, al mateix temps que donen valor afegit al poble.

Gràcies al treball esmerçat durant aquest any 2020 el nostre poble ha obtingut el reconeixement de 2 flors d’Honor i aquest nou any que comencem ja estem treballant per obtenir-ne 3

En motiu d’aquesta participació en el programa de Viles Florides es va decidir, i creiem que encertadament,  dedicar el calendari anual per a l’any 2021 als espais florits del nostre municipi.