El consell comarcal obre el termini de sol·licituds de gratuïtat del transport i el menjador escolars

A la web del Consell Comarcal del Ripollès ja hi ha disponible el formulari per sol·licitar la gratuïtat del transport i del menjador escolar. Aquests serveis són a l’abast de tots els alumnes de P3, P4, P5, Educació Primària i Educació secundària obligatòria que s’escolaritzen en un altre municipi atès que al de residència no hi ha oferta educativa corresponent al seu nivell. De la mateixa manera, també és possible fer la sol·licitud de plaça del servei de transport urbà. En aquest cas, el servei no és gratuït i el poden demanar els alumnes residents i escolaritzats als municipis de Campdevànol, Camprodon o Ripoll.

En concret, el formulari es pot trobar a l’apartat d’Ensenyament (Ripolles.cat/ensenyament). Tan sols cal descarregar-lo, omplir-lo directament amb l’ordinador, i presentar-lo al consell comarcal per mitjà de la instància genèrica, gestió que també es pot fer electrònicament des del mateix apartat. Per fer la sol·licitud de manera telemàtica recordem que és necessari disposar d’un certificat d’identitat digital com l’idCAT mòbil, molt ràpid i fàcil d’obtenir, també per internet. Al mateix web també hi ha una petita guia sobre com sol·licitar telemàticament aquests serveis.

A aquelles persones que prefereixin fer la sol·licitud presencialment també disposen d’aquesta opció. Tot i així, caldrà que sol·licitin cita prèvia trucant al Consell Comarcal del Ripollès, al telèfon 972 70 32 11.

La gratuïtat dels serveis de transport i menjador escolar es demana que se sol·liciti preferentment abans del proper 5 de juliol.

Connecteu-vos a:

https://ripolles.cat/ensenyament/